Over ons

Tijdens mijn bezoeken aan kantoren en horeca in vele landen van Azië tot Zuid Amerika ontstond een gezonde interesse voor een van de meest gedronken drank ter wereld; de thee. Ik kwam erachter dat er in Nederland nog relatief weinig over deze drank bekend is en zo groeide mijn interesse uit in een passie en in veel ervaringen welke ik graag met iedereen wil delen.

Over koffie is  al veel meer bekend en we hebben inmiddels allemaal de meest mooie apparaten, cups, pads, fast en slow varianten voorbij zien komen of in de kast staan. Maar vraag in een willekeurig kantoor of horeca gelegenheid om een kopje thee en je krijgt nog te vaak een mandje met wat zakjes voorgeschoteld met ‘thee’ waarvan je alleen de smaakstof (toegevoegde suiker) proeft en welke je zeker niet lang bij zal blijven.

In het afgelopen jaar ben ik over de hele wereld op zoek gegaan naar thee die op een biologische en sociaal verantwoorde manier gemaakt en ontwikkeld is en ook naar glazen en potten waaruit je deze thee op de meest perfecte manier kan laten trekken en daarna van kunt genieten. Want thee is meer dan alleen heet water met een smaakje. Thee is een beleving;  een levenswijze;  een filosofie. Niet alleen erg lekker, maar ook nog eens gezond voor lichaam en geest!

Binnen Global Tea Brands zijn al deze mooie ervaringen en producten samengebracht en hebben we al diverse kant-en-klare pakketen en diensten samengesteld. Omdat wij echter uw specifieke situatie en bovenal behoefte niet kennen, willen we hierover graag met u in gesprek om te kijken of wij onze service zo kunnen aanpassen zodat u ook een echte theebeleving kunt gaan bieden aan uw gasten, klanten of personeel.

Wij komen graag bij u op de thee!

Michel Straten

Oprichter Global Tea Brands BV